Професійне холодильне обладнання для магазинів

Холодильне обладнання в магазинах — це не просто обов'язкова деталь для збереження свіжості продуктів, це також технологічний феномен, що допомагає магазинам підтримувати високий стандарт якості своїх товарів. В цій статті ми розглянемо основні типи холодильного обладнання, а також дізнаємося цікаві факти про його розвиток та вплив на галузь роздрібної торгівлі.

Холодильні вітрини

Холодильні вітрини використовуються для продажу м’ясних та молочних продуктів. Основною їхньою особливістю є те, що товар клієнту видає продавець. Саме тому в таких вітринах може зберігатись розважна продукція. Існують також й холодильні вітрини самообслуговування, де кожен покупець сам може обрати потрібний товар.

Морозильні скрині та бонети

Морозильні бонети

Ця категорія холодильного обладнання є необхідною для всіх продуктових магазинів. Скрині для напівфабрикатів і морозива зазвичай мають брендування та якісне освітлення, що сприяє покращенню презентації товару і збільшенню продажів.

Холодильні шафи для напоїв

Холодильні шафи під напої

Холодильні шафи для напоїв використовуються для зберігання і виставлення безалкогольних та слабоалкогольних напоїв у магазинах. Вони зазвичай мають скляні дверцята, які дозволяють клієнтам оглядати асортимент та зручно обирати напої.

Холодильні гірки (регали)

Холодильні горки

Холодильні гірки, або регали, часто ще називають холодильні стелажі. Вони мають таку ж саму будову, як і звичайний торговий стелаж, також дають можливість замінювати, або переставляти полиці. До недавнього часу в своїй більшості використовувались тільки відкриті холодильні гірки, без дверей. Але після подорожчання електроенергії велика кількість магазинів перейшла на закриті холодильні горки.

Холодильні камери

Холодильні камери — це закриті приміщення для зберігання продуктів при низьких температурах. Вони широко використовуються на складі магазину для зберігання продуктів у великих кількостях. В холодильних та морозильних камерах можуть зберігатись овочі, фрукти, м’ясо та інші продукти, для яких важлива температура зберігання.

Цікаві факти:

  • Споживання електроенергії: Холодильне обладнання для магазинів споживає невелику кількість електроенергії, але в загальному, воно є основним споживачем електроенергії в магазині. Обравши холодильну гірку з дверима, Ви зможете заощадити до 40% електроенергії, ніж з аналогічною моделлю без дверцят.
  • Екологічна безпека: Більшість нового холодильного обладнання працює на екологічно безпечному фреоні. Саме тому, якщо Ви задумувались над заміною холодильного обладнання — турбота за екологію, це ще один привід зробити це.
  • Візуальне представлення: Сучасне холодильне обладнання допомагає збільшити продажі та уникнути псуванню продуктів, завдяки високій якості виконання та гарному візуальному оформленні.
  • Українське обладнання: Українські виробники використовують сучасні технології та пропонують приємні ціни на холодильне обладнання, завдяки чому користуються високою популярністю і за межами України.

Купити професійне холодильне обладнання для магазину Ви зможете у нас. Ми пропонуємо розробку проекту магазину, його прорахунок та підбір необхідного обладнання. Ми співпрацюємо з такими брендами обладнання як: Modern Expo, UBC Group, Juka та інші. Якщо Ви тільки плануєте відкрити власний магазин, або думаєте про оновлення обладнання — телефонуйте, ми Вас проконсультуємо: 096 158-17-00, 099 029-01-67.