Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити пароконвектомат в Україні
Пароконвекційні печі (пароконвектомати) — це печі, приготування в яких здійснюється за допомогою обдування гарячим повітрям з можливістю вибору рівня пари в камері. Головна відмінність даних печей, від звичайних конвекційних в тому, що в більш простих моделях ви не зможете встановити потрібний рівень пару, а його вприск здійснюється після натискання кнопки (в моделях, де це взагалі можливо).
Більшість страв і випічки для кращого результату повинні готуватися з парою. Тому саме можливість задати постійний рівень пару робить готування в таких печах максимально простою та зручною. Настільки зручною, що пароконвектомат дуже часто називають «серцем» кухні.
А все тому, що з його допомогою можна пекти, смажити, варити, тушкувати і готувати на пару. Маючи пароконвектомат на своїй кухні, ви точно зможете смачно нагодувати своїх клієнтів, а щоб правильно обрати пароконвектомат, ми розповімо, на що варто звернути увагу.
Гастрономічний або пекарський.
Пароконвектомати поділяються за типом призначення на гастрономічні і пекарські. Насправді, в цьому визначенні не закладено нічого, крім розмірів напрямних. У першому варіанті — напрямні під гастроёмкості GN 1/1, у другому, під стандартні деки 600х400 мм. Для тих, хто не зміг визначитися, є і моделі з направляючими відразу під обидва види ємностей, наприклад, Apach.
Сенсорне управління, або механічне.
Здавалося б, у стандартного пароконвектомата всього кілька налаштувань: температура, таймер, рівень пару і швидкість вентилятора. Повністю управляти цим можна з механічною панеллю керування. Більшість старих кухарів і передають їм перевагу.
Але у сенсорних моделей є дві незаперечні переваги, які можуть стати для вас вирішальними. По-перше, у них є автоматична мийка, що особливо важливо для гастрономічних моделей. По-друге, є можливість завдання потрібної програми. Вони можуть зберігатися як в пам'яті печі спочатку, так і додаватися окремо. Програми допомагають не тільки спростити процес готування, але й роблять його стандартним для великих мереж. Саме завдяки таким програмам, ви можете їсти страви в одній мережі, в різних містах, і в будь-який час дня, і в них буде один і той самий смак.
Це ж дозволяє отримувати завжди однаковий результат, якщо у вас працює кілька змін кухарів. Для готування їм потрібно буде тільки завантажити пароконвектомат і обрати програму, яка відповідає страві. Все інше пароконвекційна піч зробить сама.
Інжекторна або бойлерна.
Останнім критерієм можна вважати пароутворення в печі. Інжекторні моделі мають нижчу ціну, а пара утворюється при уприскуванні води в камеру. 90% всіх закладів використовують саме такі пароконвектомати, так як їх можливостей вистачає для готування більшості страв.
Єдиними недоліками інжекторних моделей є те, що вода, яка надходить в камеру, трохи охолоджує її, що трохи збиває процес готування (насправді вплив практично непомітно). Другим недоліком є неможливість готувати страви з використанням пару при температурі нижче 100 градусів. Дане обмеження також є не дуже істотним, адже приготування таким способом використовується дуже рідко і тільки в спеціалізованих закладах. Пар в таких пароконвекційні печах утворюється в окремому бойлері, що і дозволяє йому не залежати від температури в камері.
У магазині Проф-груп ви можете купити пароконвектомат з доставкою по Україні. Звертайтеся до нас, і ми порадимо кращу модель, виходячи з ваших потреб. Також у нас ви можете купити інше професійне обладнання для відкриття кафе, ресторану або фаст-фуду.