Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купити обладнання для ресторанів в Україні
Обладнання, що використовується в ресторанах повинно відповідати певним вимогам та витримувати значно більші навантаження, ніж побутове обладнання. Саме тому, не зважаючи на схожий зовнішній вид, замінити професійне обладнання побутовим не вийде.
Все ресторанне обладнання поділяється на види: теплове, електромеханічне, барне, холодильне. Відкриваючи новий заклад, потрібно обирати необхідне обладнання згідно з вашого направлення. Якщо теплове обладнання являється необхідним в будь-якому закладі, то електромеханічне тільки полегшує ручну роботу працівників, і використовується не завжди.
Теплове обладнання для ресторану
До професійного теплового обладнання відносяться плити, грилі, розстійні шафи, печі для піци, фритюрниці, пароконвектомати, марміти та багато іншого. Більшість обладнання має просту конструкцію, яка зроблена для більшої надійності. Корпуси обладнання виконані з нержавіючої сталі або пофарбованого металу.
Основним й наскладнішим тепловим обладнанням являються пароконвекційні печі. Це універсальне обладнання, приготування в якому відбувається завдяки обробці продуктів парою та потоками гарячого повітря. Пароконвектомати поділяються за способом управління та призначенням. Існують пароконвекційні печі під гастроємності GN 1/1, деки 600х400 мм та універсальні, з направляючими і під деки, і під гастроємності.
В механічному пароконвектоматі є можливість задати температуру, час готування та відсоток пари. Моделі з сенсорним керуванням пропонують більше можливостей та використання вбудованих або власних програм. Завдяки цьому завжди є можливість готувати повністю однакові страви в декількох закладах однієї мережі. Також такі пароконвектомати мають можливість автоматичної мийки та додаткові функції.
Електромеханічне обладнання для ресторану
На відміну від теплового обладнання, електромеханічне тільки спрощує роботу кухарів. Найпопулярнішим електромеханічним обладнанням являються: міксери, слайсери, м’ясорубки, овочерізки та тістоміси. При великих об’ємах роботи, електромеханічне обладнання значно спрощує робочий процес та допомагає зробити всі процеси більш швидко та якісно.
Не зважаючи на те, що обладнання для ресторанів являється професійним, воно не може використовуватись постійно. Саме тому, для того, щоб ваше обладнання послугувало якомога довше, потрібно кожні 15-20 хвилин вимикати обладнання та давати йому можливість «відпочити».
Холодильне обладнання використовується для зберігання продуктів та швидкої заморозки. Також холодильні столи являються додатковими робочими поверхнями та економлять місце на кухні. Обираючи холодильне обладнання потрібно звертати увагу на робочі температури, та підбирати їх згідно з продуктів та потрібного терміну зберігання.
В магазині Проф-груп ви можете купити якісне професійне обладнання для кухні кафе, ресторану та столової. Ми пропонуємо великий вибір обладнання від провідних світових виробників та різного цінового сегменту. Якщо у вас виникнуть будь-які питання на рахунок представленого товару в асортименті, телефонуйте за номером: 066 074-85-19, наші менеджери з радістю нададуть вам консультацію.