Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чавунна сковорідка садж
Сковорода садж походить з Азербайджану і набула широкого поширення на всьому ближньому сході. Завдяки своїй особливості також почала завойовувати любов українців.
Сама по собі сковорода садж округлої форми, має опукле дно та подвійне призначення. Поставивши її дном на вогонь, можна використовувати як звичайну сковороду, зазвичай у ній готують страви з м'яса та овочів. Перевернувши садж і накривши їм вогнище, можна отримати поверхню для приготування виробів з випічки, наприклад, лаваша.
Виготовляють садж із різних матеріалів, але найпопулярнішим є чавун. Такі сковороди добре підходять як для звичайних плит, так і для відкритого вогню, для готування на свіжому повітрі.
Саме тому, якщо ви любите відпочинок на свіжому повітрі, то сковорода садж може стати чудовою альтернативою для казана, адже варіантів приготування страв більше, та й готуються вони швидше. Вибираючи чавунний садж, ви можете бути впевнені в його довговічності, адже чавун не деформується і не сприйнятливий навіть до тривалої дії високих температур.