Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Новою поштою
- Deliveri
- Міст Експрес
Гарантія від виробника на всю продукцію від 12 місяців
Для миття рук на професійній кухні підприємств громадського харчування застосовуються рукомийники.
Бездоганно чисті руки кухаря – запорука гарантованого виконання санітарних і гігієнічних норм і вимог, що пред'являються до підприємств громадського харчування. За прийнятим стандартам персонал підприємства не може споліскувати і мити руки там же, де проводиться миття посуду і обробка продуктів харчування, тому для миття рук призначені спеціальні рукомийники.
Рукомийники повинні бути встановлені в кожному цеху підприємства.
Залежно від механізму подачі води рукомийники поділяються на:
Чаша в рукомийниках може бути суцільнотягненою (штампованою) або звареною. Стандартна глибина чаш 150-200мм. Каркас виготовляється в 2-х варіантах: «Техно» - нерж. сталь і «ЕКОНОМ» (каркас сталевий пофарбований порошковим напиленням).
Для прорахунку вартості телефонуйте за номером: 099 288-06-44