Для того, щоб залучати нових клієнтів в свій заклад, завжди варто розвиватися і пропонувати цікаві смакові рішення. Одним з популярних рішень для розширення асортименту є меню sous-vide.

Назва технології пішло з Франції і означає «в вакуумі». Приготовлені страви за даною технологією є ніжними і з насиченим смаком. Для готування за технологією су-вид буде потрібно додаткове обладнання: камерний вакууматор і термостат.

Сама технологія передбачає тривале приготування продуктів під вакуумом при невеликій температурі, часто близько 60 градусів. Таким способом робляться заготовки готових страв, які можуть в подальшому зберігається в холодильнику і додатково оброблятися безпосередньо перед подачею. Це виявляє ще один плюс даної технології, від замовлення до видачі готового блюда проходить менше 10 хвилин.

Готування починається безпосередньо з вакуумування продуктів. Уже на цьому етапі варто задуматися про смак готових страв, завдяки додаванню спецій. Маринування під вакуумом відбувається значно швидше, а смак стає більш насиченим.

Процес готування в су-вид займає 6-9 годин, тому робити заготовки завжди необхідно заздалегідь. Маючи готові заготовки, перед видачею їм необхідна тільки остаточна теплова обробка для додання скоринки.

Люди, які спробували страви су-вид, відзначають велику різницю зі стравами, приготованими стандартними способами, і готові повертатися в заклад виключно заради них. Якщо ви також хочете ввести в своєму ресторані меню су-вид, то в нашому магазині ви зможете знайти все необхідне для реалізації даного меню. Телефонуйте за номером 066 074-85-19, щоб отримати більш детальну інформацію.