Наша компанія пропонує комплексний підхід для відкриття ресторану. Наші спеціалісти роблять заміри, створюють проект розміщення обладнання, надають дані по необхідним потужностям та комунікаціям, монтують обладнання та вентиляцію. Завдяки такому підходу, ми якісно виконуємо роботу на кожному етапі та надаємо подальшу сервісну підтримку по всьому обладнанню. 

Саме відкриття ресторану можна поділити на декілька етапів: проектування, підбір обладнання, підключення обладнання, підготовку до запуску. Якщо Ваша будівля тільки на етапі будівництва, то наш спеціаліст може на місці підказати де потрібно виводити комунікації та потужності, як краще розміщувати обладнання та де краще розмістити кожен з цехів. В такому випадку роботу на кухні можна буде зробити максимально комфортною та ефективною. Але, навіть якщо будівля вже збудована, ми все одно зробимо проект, який буде якомога ефективніше використовувати всю площу кухні. 

Проектування кухні ресторану

Спочатку наш спеціаліст приїздить до Вашого закладу та знімає заміри. Кожен раз важливо враховувати стадію ремонту, яка триває в приміщенні. Якщо йде ще чорнова обробка, то завжди потрібно залишати запасу в декілька міліметрів на плиту, дивитись де є комунікації, які можуть заважати. Саме тому зробити проект набагато простіше за реальними замірами, аніж за планом. 

Після того, як в нас є реальні розміри приміщення, важливими нюансами є напрямок кухні та доступні потужності. Згідно цих даних ми підготовлюємо 2D проект з розміщенням всього обладнання, включаючи нейтральне (робочі поверхні, мийки, стелажі, полиці). За необхідності, після утвердження 2D проекту, можемо підготувати 3D проект з декількох ракурсів, щоб Ви могли оцінити більш детально, чи вам все підходить. 

З утвердженням кінцевого проекту, наш спеціаліст підготовлює комерційну пропозицію по обладнанню. Отримуючи аванс ми замовляємо та бронюємо необхідне обладнання у постачальників. Ми пропонуємо весь спектр обладнання необхідного для ресторану від кращих виробників:

Як тільки закінчаться всі ремонтні роботи на кухні, ми привозимо обладнання, та займаємось його монтажем і підключенням. Все обладнання перевіряється на працездатність, для того, щоб у випадку виявлення несправностей, був час на заміну, чи ремонт. 

Ресторанне обладнання

Окрім, власне кухні, наша компанія виконує монтаж систем вентиляції та кондиціонування для залів ресторану. Хороший мікроклімат для гостей, так само важливий, як і смак страв. Ми робимо розрахунки згідно санітарних норм, завдяки чому гостям буде комфортно навіть при повній зайнятості всіх столиків. В системах вентиляції ми використовуємо рекуператори від українського виробника Aerostar, тому завжди є можливість зробити діагностику та замовити необхідний фільтр чи запасну деталь без довготривалого очікування. 

Рекуператор Aerostar

В нашому асортименті є великий вибір не тільки якісного професійного обладнання, а й посуду та аксесуарів. Ваш кухар може підготувати список потрібного йому інвентарю, і ми зробимо комерційну пропозицію з усім необхідним для роботи:

  • Професійні кастрюлі та сковорідки італійського та голандського виробництва
  • Ножі іспанського, німецького та португальского виробництва з кольоровими пластиковими ручками за стандартами ХАССП
  • Обробні дошки
  • Гастроємності та деки
  • Соусники та мірники
  • Ложки для подачі та багато іншого.

Чекаємо на Вас за адресою м. Мукачево, вул Підловачна 17 (виставковий центр Expo), або на Ваш дзвінок за номерами: 096 158-17-00, 099 029-01-67. Ми не тільки продамо Вам професійне якісне ресторанне обладнання, але й розробимо проект, змонтуємо витяжку та будемо супроводжувати Ваш заклад в подальшому.