Ми працюємо. Актуальну інформацію по цінам уточнюйте за телефоном: 066 074-85-19
UAH
  • EUR
  • USD
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

Сб: 10:00–15:00

 

0
Мій кошик

Професійні фритюрниці

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

   Купити фритюрницю в Україні

Фритюрниця — найпопулярніше теплове обладнання, на рівні з контактними грилями і використовується практично у всіх закладах. Головною перевагою фритюрниці є простота конструкції і її універсальність.

Професійна настільна фритюрниця складається з таких елементів: основа, кошик, ванна для олії та нагрівальний елемент з блоком управління. Саме управління ще простіше — кнопка вмикання і регулятор температури. Іноді навіть обходиться всього лише регулятором температури, який відповідає і за вмикання. Також у фритюрниці можуть бути один або два світлових індикатора: достатньої температури для готування і процесу нагріву.

Професійна фритюрницяНезважаючи на загальну простоту, розкид за цінами досить великий, обумовлено це якістю виконання, додатковими елементами і матеріалами. Наприклад, у кожної фритюрниці обов'язково є датчик температури, розташований поруч з теном. Але датчик захисту від перегріву вже є не у кожної моделі, а саме він захистить нагрівальний елемент від перегорання, якщо ви забудете налити необхідну кількість олії. Також у більш дорогих моделей є ще додатковий запобіжник, який не дає працювати нагрівальному елементу поза ємністю.

Також вартість залежить від використовуваної сталі, загальної якості виконання і потужності. Для кращого результату рекомендуємо вибирати модель з максимальною потужністю. Справа в тому, що, купуючи фритюрницю великого обсягу з малопотужним нагрівальним елементом картопля буде не смажитися, а варитися. На виході вийде не хрустка і смачна картопля, а м'які скибочки, що розпадаються. І це вже не кажучи про те, наскільки збільшиться час приготування.

Стаціонарні фритюрниці

Якщо раніше мова йшла про невеликі настільні варіантах, на одну або дві ванни, які використовуються в більшості кафе, то зараз розглянемо фритюрниці для великих фастфудів. Крім окремо стоячих баз і трифазного підключення, у них є одна головна відмінність від настільних моделей — потужність. Сам обсяг, може бути навіть ненабагато більшим, але ось потужність відрізняється вже занадто помітно. Наприклад, у більшості настільних варіантів на 8 літрів використовується нагрівальний елемент потужністю 2.5 кВт. У стаціонарних же фритюрниць цей показник найчастіше дорівнює 1 кВт на 1 літр обсягу.

Така висока потужність потрібна для того, щоб картопля завжди виходила хрусткою і смачною. Також у великих мережах, найчастіше вона ставиться готуватися в замороженому вигляді. Велика потужність фритюрниці дозволяє швидко відновити температуру до початкового показника. Доцільність такої фритюрниці з'являється при обслуговуванні від 100 клієнтів на годину.

Для чого використовуються професійні фритюрниці

Звичайно ж, для приготування картоплі фрі, але насправді, варіантів застосування значно більше. Так, крім картоплі, у фритюрниці можуть готуватися і інші продукти в олії — пиріжки, чебуреки і так далі. Окремо для чебуреків використовуються чебуречниці — пристрої з такою ж конструкцією, але широкою ванною, хоча більшість кіосків все одно купують звичайні фритюрниці.

Ще фритюрниці можна використовувати для приготування страв у воді, наприклад, замість макороноварки, для готування пельменів та інших страв. Якщо ви орієнтуєтеся на порціонної подачі пельменів або вареників і обмежені в місці, то покупка фритюрниці може бути виправдана.
З огляду на невисоку порівняльну ціну професійної фритюрниці, це те обладнання, яке повинно бути на вашій кухні. Навіть якщо ваш профіль не орієнтований на готування в олії, вона легко ховається і також швидко готова знову до роботи.

У магазині Проф-груп ви можете придбати професійну фритюрницю з доставкою по Україні. Ми пропонуємо широкий асортимент моделей від брендів: Hendi, Hurakan, Good-Food і інших. Телефонуйте і ми з радістю допоможемо підібрати фритюрницю та інше професійне обладнання для вашого закладу.

Вгору